VOORPAGINA | VOETBAL | RIKCONCOURS | FOTODUMP | CONTACT | BUSREIZEN

Uit den ouden doosch...

Miss KPJ-verkiezing (2002)

KPJ Promobielen (2002)

Busreis Time Out (2003)

Levend Tafelvoetbal (2002)

Vintage FotoFucks

Boetepotviering Spookhuys (2002)

25-jarig jubileum (1991)

Ted gooit er nog wat truukskes uit...

25.01.2010 | KPJ Rikconcours

Tijdens het Rikconcours van 2010 liet effe Ted Machielsen iedere avond even zien waarom hij de absolute Godfather van de kaarttruc is.
Kik mar...


Miss KPJ-verkiezing

2002 | KPJ Archief

In 2002 werd de eerste Miss KPJ-verkiezing georganiseerd. Uiteindelijk werd Kim Gommers na tig stemrondes gekroond tot Miss KPJ Achtmaal. Een bijzonder knappe prestatie aangezien zij hiervoor niet alleen haar 34 andere concurrentes moest verslaan, maar ook KPJ-babe en stemmenkanon Miss Jurgen.
Bekijk hier nog eens alle missen...


KPJ Promobielen

2002 | KPJ Archief

Vroeger, toen internet nog op stookolie liep, zette de KPJ zware middelen in om de eigen website onder de aandacht van het volk te brengen. Alex Adriaensen zijn Seat laten customizen met een exclusief kpj-achtmaal.nl stickerpakket. Het afgedankte scheurijzer van Peter Vermeer werd ook geprepareerd voor een tweede leven als rijdende reclamezuil. Helaas vonden de weergoden het op 27 oktober 2002 nodig om met een zware storm en oude boom vroegtijdig een dikke vette streep door dit plan te zetten.
Gelukkig hebben we de foto's nog...


Eerste busreis Time Out met digitale camera's d'r bij

13.12.2003 | KPJ Archief

Uitgaanscentrum Time Out in Gemert is de laatste jaren regelmatig de bestemming van busreizen van de KPJ. Een van de eerste keren was op 13 december 2002. Digitale camera's waren toen nog net niet / net wel uitgevonden, vandaar dat de foto's hier terug te zien zijn in
Extralage resolutie met rare discolampstrepen...


Levend Tafelvoetbal @ Whyfeesten 2002

2002 | KPJ Archief

Op de Whyfeesten wordt al sinds jaar en dag het gat tussen de zaterdagavond en de zondagavond opgevuld met een toernooitje levend tafelvoetbal. Men neme een opblaasbaar veldje en een heel licht balletje en het resultaat is standaard grijze handjes, blauwe schenen en omgeknakte tenen.
Maar wel gezellig altijd...


Vintage FotoFucks

2000's | KPJ Archief

Vroeger. Vroeger werd met "PhotoShop" nog gewoon een winkel bedoeld waar je je rolletje (soort van usb-stickje voor een stuk of 30 foto's) af kon geven en dan een uur later je foto's op kon halen. Toch was het gebrek aan verfijnde grafische software voor pioneers Bart van Laerhoven en Alex Adriaensen geen bezwaar om te FotoFucken.
Want Paint was er al wel...


Boetepotviering @ Spookhuys, Turnhout

2002 | KPJ Archief

Het Spookhuys in Turnhout is - of beter gezegd was, want ondertussen keihard failliet - een zogenaamd 'griezelrestaurant' waar je een hapje kunt eten terwijl een paar lokale B-acteurs lollig proberen te doen. Een perfecte bestemming dus voor de altijd spontane en enthousiaste voetballers van de KPJ om hun boetepotje leeg te maken. Bij binnenkomst werd de hele club namelijk al min of meer vermanend toegeproken door een chagerijnige travestiet die uitlegde dat ze er binnen 'een dolle boel' van gingen maken, maar dat wij niet moesten denken dat wij de sfeer konden komen verzieken. Typerend voor de stemming die avond was het legendarische John-van-Nispen-momentje van John van Nispen. Toen de als vampier verklede travestiet zijn verhaal eindigde met "als ge geen zin hebt hier aan mee te doen, dan moet ge maar bij de Mak Donnalts gaan eten!" vroeg John, met zijn diepste stemgeluid, bloedserieus "Is da wijd?"
Ge hoy tur bij motte zen denk...


Waarom Ted altijd ruiten 5 in zijn portomennee heeft zitten.

Ted doet er nog effe jintje.

Ted heeft nog 'een mooike'.